مرکز تحقیقات عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز

تاريخ :
 ۱۳۹۴/۰۹/۱۰
ساعت : ۱۴:۳۲:۲۲

پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، متخصصان چینی دریافتند که مصرف سبزیجات سفید همچون سیب زمینی، پیاز و گل کلم، احتمال ابتلا به این سرطان را کاهش می‌دهد در حالی که مصرف مواد الکلی، نمک و غذاهای فرآوری‌شده موجب افزایش خطر ابتلا به سرطان معده می‌شود.

سرطان معده عامل مرگ روزانه حدود 13 نفر در انگلیس است و شانس ادامه حیات این بیماران 10 سال پس از ابتلا به آن 15 درصد است.

تمام سبزیجات حاوی ویتامین C هستند. این ویتامین که در سیب زمینی نیز وجود دارد به عنوان آنتی اکسیدانی برای مقابله با استرس سلولی در معده عمل می‌کند. مصرف روزانه حدود 50 گرم از این ویتامین خطر ابتلا به این بیماری را تا هشت درصد کاهش می‌دهد.

به نوشته ایندیپندنت،‌ پزشکان برآورد کرده‌اند که به ازای هر 100 گرم میوه‌ای که به طور روزانه مصرف می‌شود خطر ابتلا به سرطان به طور میانگین 5 درصد کاهش می‌یابد.